The Spirit of British SimRacing   
Quarterly cost: £220
 
October 20, 2018, 11:44:16 AM +0100 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Series
A11
A12
A13
E5 GT3
E5DTMTC
E5FAB935
E5G5GTO
L18ACM
L18ATC
L18FER
L18LMCS
L18MWC
Recent
E5 GT3 Zandvoort (GP)
A13 Silverstone (Inter…
L18LMCS Kyalami (1961-…
A12 Hidden Valley
A13 Brands Hatch (GP)
L18FER Sachsenring (19…
E5FAB935 Slovakia Ring
Forthcoming
E5DTMTC Norisring
E5 GT3 Brands Hatch (I…
L18ACM Spa (2004-6)
A13 Nürburgring (Spri…
E5G5GTO Spa (2007-)
A12 Queensland (Nation…
L18ATC Oulton Park (Fo…
L18ATC Oulton Park (Fo…
L18ATC Oulton Park (Fo…
A13 Zandvoort (GP)
E5DTMTC Nürburgring (…
News: Server Status (GTR2 Lobby Fix): 1 - GTR2 Sunday - Not running; 2 - RRE/AC Sunday - Round 7 of the GT3's @ Brands Hatch (Indy) ;3 - GTL Wednesday - The Final Round of the Coppa Mille @ Spa ; 4 - RRE Thursday - Round 6 of the FAB935's @ Slovakia Ring ; 5 - Assetto Corsa TCR Round 5 @ Nurburgring

RACE SERIES KEY A(n)=Assetto Corsa, E5=Raceroom Experience, L18=GT Legends
 
  Start Here      Home   Help Search Calendar Login Register     LM2 Replays Rules Links Circuits Teams  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Cannot connect to rre  (Read 1047 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
synthetic
Newbie
*
Posts: 12


View Profile
« on: March 06, 2016, 10:40:34 AM +0000 »

Just tried starting RRE for a bit of single player practice but cannot seem to connect!

Is it just me (or my equipment)? or is anyone else having trouble?
Logged
goldtop
Director, RRE
SimRacing.org.uk Staff
Sr. Member
****
Posts: 3848


Team KC


View Profile
« Reply #1 on: March 06, 2016, 10:54:33 AM +0000 »

Same here. I've reported it on Sector3 forum.
Logged

TOP TIP: READ THE RACE ANNOUNCEMENT Smiley
synthetic
Newbie
*
Posts: 12


View Profile
« Reply #2 on: March 06, 2016, 11:05:54 AM +0000 »

Cheers Goldtop... Smiley
Logged
phspok
Director, UKPnG
SimRacing.org.uk Staff
Hero Member
****
Posts: 4569



View Profile WWW
« Reply #3 on: March 06, 2016, 12:00:12 PM +0000 »

is ok now
Logged

The box said "Windows 2000 server or better" So I installed Solaris
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Hosted by DaveGymer.com
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.803 seconds with 36 queries.